Ervaringen van deelnemers


Jessica, mei 2018
De professionele begeleiding van Gaby is als een cadeau
: ze zoekt de mooiste routes uit en motiveert je op een prettige manier om het beste uit jezelf te halen!

'Runningtherapie is een aanrader als je letterlijk en figuurlijk weer in beweging moet komen en een echte toevoeging voor iedereen die meer bewust wil worden van lichaam en geest.

Bedankt voor de waardevolle ervaring Gaby: ik kan jouw begeleiding iedereen aanraden'!


Rebecca, maart 2018

Door jou heb ik weer plezier gekregen in het lopen 

'Door de speelse wijze waarop je de trainingen geeft, heb ik het plezier in het bewegen weer teruggekregen. En het heeft er ook voor gezorgd dat ik mijn creatieve werk weer heb opgepakt. Je hebt voor mij als trainer/coach een goede mix aan vaardigheden in huis. Je stimuleert en geeft ook vertrouwen. Je maakt de sessies op maat, duidelijk en haalbaar, waardoor ik weet waar ik aan toe ben (veilig). Daarnaast was er ook genoeg ruimte om iets van mezelf met je te delen, wat goed voelde in het contact. Ik ga onze trainingen en gesprekken missen.'