5-weekse cursus Mindful Run


Mindful Run is een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en hardlopen. En veel plezier! De cursus bestaat uit 5 trainingen van 1,5 uur per week. Het is geschikt voor beginners en gevorderden. 

Denk jij er al een tijdje aan om te gaan hardlopen, maar vind je het lastig om de eerste stap te nemen? Ben jij op zoek naar meer energie en wil je op een bewuste manier, genietend van de mooie natuur, kunnen hardlopen? Dan is Mindful Run wellicht iets voor jou.  

Hoe ziet de cursus eruit?

De training vindt plaats in kleine groepen van 4 tot maximaal 10 deelnemers. Iedere week staat er een ander thema op het programma. Binnen dat thema gaan we oefeningen doen die gericht zijn op bewustwording en fysiek en mentaal sterker worden. Naast de elementen hardlopen, ademhalingstechnieken en mindfulness doen we ook yoga oefeningen en spelletjes. En er is ruimte om te genieten van de mooie omgeving. Het samen sporten is bovendien gezellig en zorgt voor veel plezier! 

Wat maakt Mindful Run anders dan 'gewoon' hardlopen?
Bij Mindful Run gaat het niet om het behalen van een doel, maar om bewustwording en het ervaren van de natuur.  Bij Mindful Run train je niet alleen je lichaam, maar word je ook mentaal sterker. Je leert te lopen met de juiste ademhaling én in het ‘hier en nu’. 
Is Mindful Run zweverig? Nee, we combineren mindfulness met (hard)lopen, en blijven met beide benen op de grond. 

Wat levert het je op? 

  • Kennismaken met alle facetten van het hardlopen (o.a. loophouding, techniek)
  • Hardlopen op jouw niveau
  • Meer energie en een betere balans
  • Meer ontspanning
  • Beter met stress omgaan 

Schrijf je in 

Ben je enthousiast geworden? Schrijf je dan nu in. Binnen 2 werkdagen krijg je van mij een bevestiging op je inschrijving.

De kosten voor de 5-weekse groepscursus bedraagt € 95,-. Bekijk hier alle cursusdata. Het startpunt is Sportcomplex Tetterode in Overveen. Hier is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. 
Wil je  liever niet in een groep lopen? 1 op 1 begeleiding kan ook. De kosten bedragen dan € 375,- voor de 5-weekse individuele cursus. Neem vrijblijvend contact met mij op over de mogelijkheden. 

 

Lees hier meer over vergoedingen.   

Benieuwd naar de ervaringen van deelnemers? Lees ze hier.