Ervaringen van deelnemers


Marjolein, juni 2019
Onlangs heb ik de Mindful Run Cursus bij Gaby voitooid. Naast haar kunde en vele kennis vind ik haar ook bijzonder vriendelijk. Door omstandigheden kon ik 1x niet deelnemen, Gaby bood me toen de mogelijkheid om deze training in een andere groep mee te doen. Heel fijn! Ondanks mijn geringe hardloopmeters goed te doen. Fijn dat er ook nog gezorgd wordt voor een naslagwerkje en je nog eens rustig kunt nalezen wat we behandeld hebben / hoe het nou echt werkt (adem, focus). Ik vond het erg leuk om eens gedaan te hebben en zou het zeker aanraden. Bedankt Gaby!
 


Helma, november 2018

De afgelopen 5-weken zijn voorbij gevlogen; Gaby heeft ons meegenomen in ademhalingsoefeningen, hardlopen, circuitjes, meditatie momenten, jezelf uitdagen, samenwerken, verbinding, loslaten, vertrouwen op elkaar maar vooral op jezelf. Het heeft mij toegevoegde waarde gegeven en ik ga de vrijdagochtenden ook echt missen. Ik kan de Mindfulrun aanbevelen voor iedereen, dank Gaby voor alles!  


Nel, november 2018

Ik heb met veel plezier de cursus Mindful run gedaan. Elke week weer een andere beleving. Voor iedere hardloper (snel of niet zo snel) een aanrader, om eens mindful met lopen om te gaan.


Sandra, oktober 2018
Mindful Run was voor mij een manier om mijn angst te overwinnen en weer te durven vertrouwen op mijn lichaam na een hardnekkige knieblessure.
 De mindfulness oefeningen waren voor mij -als lichaamsgericht therapeut- een heerlijk vertrouwd thuiskomen, maar juist het hardlopen, dribbelen, wandelen vormden een uitdaging (voornamelijk in psychologische zin, weet ik nu). Met de looptechniek-tips ging er een wereld voor me open! Nooit geweten dat mijn houding, ademhaling, tempo en contactpunten zoveel impact hebben op mijn loopprestaties en de kans op (nieuwe) blessures drastisch kunnen verkleinen. Ik had deze 5 sessies in de (regelmatig adembenemend mooie) natuur niet willen missen. Dankjewel, Gaby, voor je deskundigheid, betrokkenheid, nuchterheid en humor.