Ervaringen van deelnemers


Suzanne

Runningtherapie heeft me geholpen in een zeer stressvolle periode. Ik keek er iedere week naar uit en het gaf structuur aan mijn week (hielp ook om door de week nog 2 trainingen zelf te doen). Gaby is een zeer prettige coach die de training op maat maakt, waarbij jouw wensen leidend zijn. Behalve de professionaliteit van Gaby als coach, vond ik het ook leuk en gezellig. De natuur en de prachtige omgeving waarin de trainingen plaatsvonden dragen ook bij aan het ‘herstel’. Behalve de training was het voor mij ook iedere week een uitje waarnaar ik uitzag. 


Jessica
De professionele begeleiding van Gaby is als een cadeau
: ze zoekt de mooiste routes uit en motiveert je op een prettige manier om het beste uit jezelf te halen!

'Runningtherapie is een aanrader als je letterlijk en figuurlijk weer in beweging moet komen en een echte toevoeging voor iedereen die meer bewust wil worden van lichaam en geest.

Bedankt voor de waardevolle ervaring Gaby: ik kan jouw begeleiding iedereen aanraden'!


Rebecca

Door jou heb ik weer plezier gekregen in het lopen 

'Door de speelse wijze waarop je de trainingen geeft, heb ik het plezier in het bewegen weer teruggekregen. En het heeft er ook voor gezorgd dat ik mijn creatieve werk weer heb opgepakt. Je hebt voor mij als trainer/coach een goede mix aan vaardigheden in huis. Je stimuleert en geeft ook vertrouwen. Je maakt de sessies op maat, duidelijk en haalbaar, waardoor ik weet waar ik aan toe ben (veilig). Daarnaast was er ook genoeg ruimte om iets van mezelf met je te delen, wat goed voelde in het contact. Ik ga onze trainingen en gesprekken missen.'