Is wandelcoaching iets voor jou?


Lijkt het je fijn om al wandelend, met de natuur om je heen, te vertellen wat je bezig houdt? Wil jij ervaren wat voor een rustgevende werking de natuur op je heeft? Wil jij jezelf in beweging zetten en uit je ‘hoofd’ komen? De natuur geneest en de natuur geeft energie.

Worstel je met keuzes over je loopbaan, je relatie of over het leven? Weet je niet hoe je belangrijke beslissingen moet nemen of stel je ze steeds uit? Wandelcoaching helpt je om situaties letterlijk in beweging te zetten. Je kunt aan de slag met jouw persoonlijke vraagstukken.

'Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, blijf je krijgen wat je altijd hebt gekregen’

                                                         - Albert Einstein-
 

 

Wat maakt wandelcoaching anders dan ‘gewoon’ coaching?

Bij wandelen komt je hele lichaam letterlijk in beweging. Je zintuigen worden gestimuleerd.

Je ruikt het frisse gras en de zeelucht, je hoort de vogels die fluiten en voelt de frisse wind in je gezicht. De stilte en  de natuur om je heen werken ontspannend. Je krijgt weer ruimte in je hoofd. Beweging helpt je om makkelijker bij je gevoel te komen. Met de stappen die je zet kom je sneller tot nieuwe inzichten en oplossingen. Door naast elkaar te lopen, kun je makkelijker je gevoelens uiten dan wanneer je tegenover elkaar zit. Je hoeft elkaar tijdens het wandelen niet steeds aan te kijken.

Bekijk hier hoe het traject eruit ziet.

 

'Uit onderzoek blijkt dat 5 minuten in de natuur al zorgt voor afname van het stresshormoon'